Logotype Greenchild_liten

GREENCHILD

______________________________________________
 

Det solidariska återvinningsföretaget

Vi återvinner källsorterat avfall. Vi vill hjälpa till att skapa en miljövänligare och
rättvisare värld som våra barn kan ärva. Och vi börjar i Sverige. 
Vi är ett litet företag som konkurrerar med de stora etablerade ”drakarna” i
återvinningsbranschen. Vår ambition är att leverera den bästa tjänsten och att
tillsammans med våra kunder skänka pengar till välgörenhet.

VI HAR ARBETAT MED ÅTERVINNING I 17 ÅR
Grundaren Hans Söderberg har kunskap och erfarenhet av affärsutveckling, delägarskap, produktion och projektledning i återvinningsbranschen.

HJÄLP ETT BARN UT UR ARBETE
När du tecknar ett avtal med Greenchild skänker vi pengar till Hand In Hand. Pengarna räcker till att hjälpa ett barn ut ur arbete och in i skolan i Indien. Barnet får ett liv med valmöjligheter och hopp om en bättre framtid.

RECYCLE FOR LIFE
Tillsammans med dig skänker Greenchild inkomsterna för ditt källsorterade avfall till Hand In Hand. Pengarna investeras i Recycle for life.

 

FUNKTIONSHINDRADE FÅR JOBB
När du anlitar Greenchild är det personal med funktionshinder som får en bra och givande sysselsättning. Vi anlitar Samhall, som hjälper oss med bemanning.

MILJÖVÄNLIGARE LASTBILAR
Våra lastbilar är miljövänliga och drar 75 procent mindre bränsle än våra konkurrenters. Vi stänger av motorerna för att minska buller och föroreningar när vi arbetar.

VI BERÄTTAR GÄRNA MER…
Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om solidarisk återvinning och de välgörenhetsprojekt vi deltar i. Du når oss enkelt på telefon 08–20 86 50, 073–314 72 80 eller mejl till hasse@greenchild.se